lørdag den 6. juni 2009

Hjem fra hospitalet

Efter to dage på Skejbys mor-barn afsnit ville de ikke længere beholde os. Det var også godt det samme, da vi egentligt gerne ville hjem. Der er nu noget over at gebærde sig i sit eget miljø.


Jeg gik hjem fra hospitalet, hentede barnevognen og gik tilbage til Skejby, så vi alle tre kunne følges hjem. Vi gik hjem i solskin. Det var magisk. Smilla sov det meste af vejen, men det var stadig en stor oplevelse, at være ude i den virkelige verden med vores datter for første gang.


Vi kom hjem, gik op på 3. sal og her bar Mette Smilla ind i vores lille hjem. En ny epoke er startet. Et nyt kapitel i vores liv er begyndt.

Der er lidt underligt at komme hjem til hverdagen. På den ene side har hele verden ændret sig siden vi tog hjemmefra, men på den anden side, så har kloden fortsat drejet rundt. Vi kom hjem til de samme hverdagsopgaver - men nu har vi bare en datter.

Heldigvis har Smilla et godt sovehjerte og heldigvis har jeg en meget sød kone. Jeg kom hjem til en eksamenopgave, som skal laves over den næste uge og havde derfor lidt frygtet den manglende nattesøvn. Men da Smilla sagtens kan sove flere timer i træk og da Mette tager det største slæb om natten, ser det ud til, at jeg godt kan nå det hele.

D. 26. er den sidste eksamen og herefter er der to måneders sommerferie, hvor der også er barsel fra studiejobbet: altså rigeligt med tid til at lære min lille datter at kende på.

Smilla ligger på barselsgaven fra min mor og kigger sig selv i spejlet.

2 kommentarer:

  1. Sikke en hyggelig blog.
    Bedste råd fra næsten nybagt (3 mdr.) mor. Hvis Mette ammer så hent endelig vand til hende når hun går i gang. Man bliver så tørstig. :))
    Ellers så stort tillykke med Smilla. I går den bedste tid i møde!

    SvarSlet
  2. Ih hvor er det altså fint alt sammen :) På det sidste billede ser det ud som om, at Smilla aldrig vil komme til at kunne sidde op for alt det pynt. På det punkt slægter hun nok ikke sin praktisk orienterede mor på :D

    SvarSlet