torsdag den 18. juni 2009

Min datter kan (næsten) vende sig selv


Allerede da vi stadig var på hospitalet løftede Smilla hovedet selv for første gang. Godt nok sagde sygeplejersken, at det var ganske normalt, men jeg er sikker på at Smilla er noget helt særligt.

Vi øver tit med hende. Hun træner at ligge på maven og hun er blevet rigtigt dygtig til selv at holde hovedet oppe. På hospitalet gjorde hun det kun i små ryk, men nu kan hun holde det oppe i længere tid. På billedet kan man se hende løfte hovedet og på videoen kan man se hun øver sig. Hendes rekord er pt. cirka 30 sekunder.

Som om det ikke var nok, har hun nu også vendt sig selv kvart om.

Smilla lå i dag på på ryggen på sofaen. Mette sad og så tv og jeg lavede på min eksamensopgave. Da jeg kom ind i stuen og så på min datter, lå hun pludselig på siden - altså havde hun selv fået vendt sig rundt. Hun er kun 16 dage gammel, så nu er jeg da helt sikker på at hun er en fremmelig baby:)

Som forælder lægger man hurtigt mærke til alle de små ting. Man bliver introduceret for en ny verden og selv de mindste ting, kan pludselig føles som jordens vigtigste. Jeg er stolt, fordi min datter kan vende sig en kvart omgang.

Jeg tror man skal være forælder for at kunne føle det. Det er en følelse af berigelse, af at verden pludselig er blevet et bedre sted. Min datter har nået et nyt trin og det er kun begyndelsen...

2 kommentarer:

  1. Hehe, og så er hun allerede så sofistikeret at hun lytter til Mozart (eller Clementi, eller hvad det er, hendes rangle spiller:))

    SvarSlet
  2. Ja, Mozart. Det er hendes højteknologiske legetæppe, der spiller:)

    SvarSlet