fredag den 12. juni 2009

Status: 1 uge med Smilla

Torsdag i sidste uge kom vi hjem med Smilla. Vi har nu været en hel familie i en hel uge. Far, mor og barn - dejligt.

Godt nok er megen tid gået med eksamenslæsning, men det er som om det ikke længere er så vigtigt. Min verden har fået en ny dagsorden og hun hedder Smilla.

Heldigvis er Smilla en dejlig, nem baby. I starten sov hun uden de store problemer i flere timer i træk, men de sidste par nætter har hun dog brokket sig lidt ekstra. Vi håber lidt, at hun bare har fået et eller andet på tværs og at det går over af sig selv, men det må vi jo vente med at se.

Lige nu ligger hun i mit skød. Jeg kunne flytte hende over i liften, men så ville hun nok begynde at græde. Lige nu gør det nu ikke noget. Det er faktisk meget hyggeligt, at sidde med sin datter og mærke hvordan hun bliver rolig af at være tæt på mig. Det er en oplevelse for livet.

1 kommentar:

  1. Jeg synes lidt, at jeg skylder Smilla, at fortælle at det kun var for to nætter hun sov uroligt. De sidste par nætter har hun sovet godt og tungt. Faktisk har vi oplevet at hun sov til kl. 9.30 - altså væsentligt længere end sine forældre:)

    SvarSlet