torsdag den 30. juli 2009

Køb af baby-overvågnings-kommando-central

Nybagte forældre er et enormt marked. Når en lille ny kommer til verden, står vi på hovedet for at han/hun skal have det bedste - men hvad er det bedste i det hele taget?

Vi har længe manglet en babyalarm. Vi ønskede os en i barselsgave og fik da også en. Den kunne måle Smillas temperatur, spille sange for hende og den havde to-vejs-kommunikation samt meget mere. Vi endte med at bytte den, da den simpelthen kunne for meget.

Nu er vi så på jagt efter den helt rigtige babyalarm. Den babyalarm der lige passer til os. Hvor skal man starte? Babysam måske? Så skal man bare vælge mellem 20 forskellige. På nettet kan man vælge imellem 1000 og læse både gode og dårlige anmeldelser af dem alle sammen. Hvad skal man vælge?

I dag er en babyalarm ikke bare en måde at høre sin baby på. Det er en komplet overvågningscentral, der kan registrere om babyen trækker vejret, videoovervåge med infrarødt kamera om natten, det eneste der mangler er, at den også kan give hende mælk, når hun er sulten.

Vi har dog ikke brug for alt dette. Smilla skal ikke introduceres for en George Orwellsk verden allerede inden hun kan tale. Kan man ikke bare få en god simpel babyalarm? Selvfølgelig kan man det. Man skal bare vælge imellem 50 forskellige, men hvilken en af de simple er den bedste? Jeg bliver snart skør af at tænke på alle disse valg.

2 kommentarer:

  1. Super sjov historie - og fedt med en mands syn på dét at blive forælder.

    De bedste hilsner

    SvarSlet