onsdag den 8. juli 2009

Til Odense i tog med barnevogn og oppakning


Onsdag d. 1/7 gik turen til Odense. Da min mor var/er i Australien på ferie, stod der jo et tomt hus og ventede på os. Det er helt sikkert en anden oplevelse at rejse med en baby, end at rejse uden.

Heldigvis kan man pakke enormt meget på en barnevogn og da jeg så tog min backpack på ryggen, kunne vi komme af sted med det hele. Vi købte en pladsbillet til barnevognen til toget. Dette skal gøres på stationen eller via telefon - det kan ikke gøres via nettet. Velkommen til det 21 århundrede DSB.

I toget sad en vagabond og bød os velkommen. Han havde en masse bamser med og da vi nåede Odense og skulle ud, så vi, at han havde bundet en stor bamse fast til Smillas barnevogn. En hyggelig gave. Der er nu engang ikke noget som en baby, der kan få folk til at stimle sammen og skabe opmærksomhed - så skulle det da lige være en hundehvalp.


Vagabonden var væk, så vi begav os mod huset i Odense M, med barnevogn, rygsæk og kæmpebamse.

Vi har nydt huset. Fået set en masse mennesker - både ude og hjemme. Bl.a. fik vi besøg af min mormor - Smillas oldemor - der for første gang skulle møde sit oldebarn. Dette var en stor oplevelse for alle parter.

Køb dit WildCard på dsb.dk. Klik her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar