mandag den 7. september 2009

Smillas dåb


Den sidste uge gik med planlægning. 40 mennesker (endte med 32, men alligevel) skulle der gøres plads til i vores lejlighed. Der skulle laves mad - hovedret, dessert, kaffe, kage... Hvor svært kan det være:)

Hele lørdagen stod i forberedelsens tegn. Borde og stole blev afleveret i den forkerte ende af trappen, men op kom de. Maden blev lavet, borde dækket og på mirakuløs vis var lejligheden klar til morgendagens begivenhed.

Søndag gik det for sig. Efter en uge hvor Smilla havde været lidt utidig, besluttede hun sig på magisk vis for at være i godt humør. Måske hun kunne fornemme at dagen var speciel?

10.30 sad vi så i Helligånds Kirken Århus. Smilla sov i mine arme og fortsatte faktisk med dette i løbet af det meste af gudstjenesten. Hun opdagede ikke engang selve dåben, men døbt blev hun. Alt gik som det skulle.

Herefter fandt vores 30 gæster vej til lejligheden og endnu engang gik alt som planlagt. Heldigvis var gæsterne søde til at give en hånd med med det praktiske (læses: koloenorm opvask).

Nu er Smilla blevet døbt. Hun er blevet en del af et større hele. Som præsten sagde under dåben: "Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærlighed."

3 kommentarer:

 1. Tak for en dejlig dag i søndags med god mad og godt selskab :) Og hovedpersonen klarede det rigtig flot og hvor var hun bare sød i Mettes brudekjole!

  Hav det godt og på gensyn inden forhåbentlig alt for længe :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med dåben! Hvor er hun blevet stor!

  SvarSlet
 3. Selv tak Heidi og mange tak Line. Ja, hun er da blevet en rigtig lang pige efterhånden.

  SvarSlet