mandag den 14. september 2009

Smillas første grin med lyd på

Tirsdag i sidste uge svingede jeg Smilla i mine arme. Pludselig grinte hun. Ikke bare med mund og øjne som hun plejer. Denne gang var der lyd på. En perfekt lille kluk grinen kom ud fra hendes læber. Jeg gentog seancen et par gange med samme succes. Smilla elskede det.

Selvfølgelig skulle en sådan begivenhed gemmes for tid og evighed, så kameraet blev kort efter fundet frem. Nu var Smilla imidlertid ikke i grinehumør længere. Smile kunne hun sagtens, men der kom ingen lyd ud.

Den sidste uge har vi forsøgt at få hende til at grine igen (altid med kameraet inden for rækkevidde), men det er endnu ikke lykkedes. I det mindste ved vi, at hun kan og jeg glæder mig til at høre hendes latter igen.

2 kommentarer:

  1. Bare vent til farmor kommer, så får jeg smil med lyd på :)

    SvarSlet
  2. Jamen, det glæder vi os da også til:)

    SvarSlet