onsdag den 21. oktober 2009

Baby status: Det går så hurtigt

Det går så hurtigt. For et halvt år siden, var Smilla inde i Mettes mave. For fire måneder siden, var hun en lille nyfødt baby. For tre måneder siden, var det en nyhed, at hun selv kunne komme om på siden. Det går bare så hurtigt.

Smilla er snart ikke "bare" en baby længere. Hun er en lille pige. Hun kan smile, hun kan grine, hun kan vende sig, hun møfler rundt og man ved aldrig hvor hun ender (inden for en afstand af en halv meter, men alligevel...). Hun har kontakt med os og kan til en hvis grad kommunikere med os. Det er en stor følelse, når hun kigger mig ind i øjnene og jeg ved hvad hun vil.

Om natten
Smilla har haft et par dårlige nætter. Natten til mandag og tirsdag sov hun max. en time af gangen. Dette resulterede både i en meget træt Mette såvel som i en overtræt baby. Natten til i dag sov hun imidlertid igennem. Hun vågnede kl. 12, 3, 6 og 7 - hvilket ikke er ret tit, når man kender Smilla. Hun har i flere uger vågnet kl. 5.30-6.00 og været helt frisk (i ca. en halv time, så blev hun overtræt).

Tankerne har gået på, at hun måske er ved at få tænder. Hun sover ikke så godt, vil være meget på arm og spiser sit legetøj mere end normalt. Måske er hun ved at få tænder, men hun er i hvert fald en meget gladere baby i dag. Det er utroligt hvad en god nats søvn kan gøre.

Gåturene
For at Mette kan få skrevet lidt på sit speciale, er jeg begyndt at gå nogle lange ture med Smilla i barnevognen. Mette har svært ved at koncentrere sig, så længe hun kan høre Smilla inde ved siden af, så det er nok meget godt, at hun får lidt alenetid. Det fortjener hun helt sikkert også.

Det er nu også hyggeligt at gå. Vi har jo parken nede i ”forhaven”, samt et stort villakvarter neden for trappen, hvor det også er hyggeligt at gå tur. Jeg er begyndt at høre lydbøger når jeg går, hvilket bare gør det endnu mere hyggeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar