tirsdag den 6. oktober 2009

Babyskavanker

En hyggelig dag på kostkursus udartede sig til mindre rart besøg hos sundhedsplejersken.

Efter at Smilla nu er begyndt at spise grød, skulle vi have lidt kostråd hos sundhedsplejersken sammen med Mettes mødregruppe. Mette har i nogen tid været lidt bange for at Smilla ikke tager nok på, så efter mødet fik vi sundhedsplejersken til at veje og måle hende. Hun opdagede mere end vi havde regnet med.

Smilla blev vejet og målt. Hun havde kun taget 200 g på siden sidst, hvilket ikke er ret meget og derfor fik vi at vide, at det var godt vi var startet på grøden. Vi skulle bare lade hende spise. Så kom Smilla om på ryggen, her fandt vi ud af at der kan være noget galt med hendes hofteskål, så vi fik at vide at vi for en sikkerheds skyld skal en tur til lægen. Herudover havde Smilla forresten også fået svamp på enden, dejligt.

Herefter spurgte vi til en hvid knop Smilla har i munden. Vi troede først det var en tand, men den stikker ud lige under overlæben, så først sagde sundhedsplejersken, at det kunne det ikke være. Efter lidt undersøgelser blev hun dog i tvivl og vi fik at vide, at vi hellere måtte tage til tandlægen med hende fordi "sådan en knop havde hun aldrig set før".

Altså tog vi ned til byen til et hyggeligt møde og kom hjem med en baby med diverse skavanker. Nu håber vi så bare, at det er noget der går over af sig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar