torsdag den 12. november 2009

Babycafé - nej, ikke kun for babyer

I dag var jeg på babycafé med Mette. En formidabelt overraskende oplevelse.

Forventningerne stod på skrigende babyer og ammende mødre. Jeg cyklede ned til byen og fandt hurtigt caféen, hvor jeg skulle mødes med Mette. Nemt var det. Udenfor stod en lang række af barnevogne parkeret - som heste udenfor en saloon.

Indenfor sad der rigtigt nok mødre overalt og ja, der var også nogle ammende indimellem. Babyer var der også rigeligt af. På gulv, borde og stole lå, stod og sad de (ja, i den rækkefølge!). Over det hele. Lydniveauet var højt og stemningsfuldt. Grædende, grinende og pludrende babyer. Mødre der højt fortalte om babyernes seneste mirakler (tit omhandlende gylp).

Interiøret var som at træde ind i en gildesal (hvis det altså ikke lige var for klientellet). Det var imidlertid indrettet på børnenes præmisser og herinde var alt tilladt. Jeg havde regnet med at larmen ville irritere mig, men det at alle netop var mødt op på de samme præmisser og forventede en smule larm gjorde netop, at det ikke blev den stressede situation jeg havde forventet og frygtet.

Mon ikke det ender med, at jeg kommer igen engang? Nu fik jeg jo heller aldrig smagt den varme chokolade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar