torsdag den 19. november 2009

Omringet af løvinder

Der stod jeg, med min baby i armene. Vi var omringet. De var overalt. Heldigvis var de fleste optaget af at passe deres unger. Der er selvfølgelig tale om åbent hus hos sundhedsplejersken.

For at Mette kunne læse lidt, gik jeg i går ned til sundhedsplejersken for at få Smilla vejet. Det øsede ned. Jeg fandt hurtigt stedet - man skulle bare lede efter alle barnevognene. Indenfor var der mødt den ene mødregruppe efter den anden op. Faktisk var jeg den eneste mand, der dukkede op - lidt uhyggeligt når man tænker over det.

Heldigvis overlevede jeg og Smilla imponerede. Jeg legede lidt med hende på et dertil opstillet legetæppe og da først hun begyndte at kravle rundt, kan det nok være, der var nogle imponerede mødre til stede. Det gør en far så stolt.

Til de interesserede er Smillas mål nu:

Vægt: 6,6 kg.
Længde: 70 cm
Hoved: 42 cm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar