søndag den 28. februar 2010

Disney on Ice og Hereford Beefstouw: En babyfri dag

I julegave gav jeg Mette en babyfri dag. Programmet stod på Disney on Ice og frokost på Hereford Beefstouw, alt imens Smilla skulle passes af sin farmor. Dagene forinden havde Smilla været lidt utidig, men da dagen i går blev skudt i gang, var hun glad og veltilpas - lige som hun skulle være.

Nu håber jeg ikke jeg bliver misforstået. Men det er altså skønt at have lidt fri fra sit barn engang imellem. Det er nu også mit indtryk, at man bliver nødt til at have lidt alene tid for at blive en god forælder. Det kræver jo netop overskud og det kan man kun få, hvis man også har lidt "fri" engang imellem.

Det endte med at blive en skøn dag. Den startede ud med Disney on Ice i Arena Fyn. Stedet var fyldt med bedsteforældre og børnebørn, der udnyttede den sidste tid af vinterferien. Showet var som at træde ind i Disneys magiske verden - som at være barn igen - hyggeligt.

Herefter stod den på ribeye steak på Hereford Beefstouw. Maden var god, men det bedste ved det hele var, at der var tid til, at vi kunne nyde den. Havde Smilla været der, var det jo hende, der var i centrum og så må vi jo tage vores forholdsregler. Denne gang kunne vi spise i vores eget tempo og skulle ikke frygte flyvende tallerkener og gennemgnasket mad. Vi kunne sågar nyde en dessert og en kop kaffe bagefter (hvem kunne have vist, at det ville være en luksus).

Seks timer uden vores datter blev det til. Helt uden afbrydelser. Det var en dag, som vi begge nød og som vi glæder os til at gentage. På vej hjem var vi dog enige om, at det skulle blive godt at komme hjem til trunten igen. Det er trods alt, når man er hjemmefra, man lærer, hvor godt det er at komme hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar