tirsdag den 23. februar 2010

Far og Smilla alene hjemme

Mette skulle i dag til jobsamtale i København. Derfor skulle Smilla og jeg være alene hjemme. I dag er det første gang Mette er så lang tid væk fra Smilla og det er første gang, jeg er alene med hende så længe. Jeg har glædet mig.

Faktisk tror jeg ligefrem det er sundt. Smilla er på det sidste blevet lidt morsyg. Hun er begyndt at kalde på Mette, og når mor ikke er der, ja, så må far jo tage over. Som i dag.

Det går nu også meget godt. Smilla har fulgt sit program uden de store afvigelser og hun er glad, selvom mor ikke er her. Hun ved nok godt, at mor kommer tilbage igen.

Jeg hygger mig også, men når man er alene med hende, mærker man hurtigt, hvor meget arbejde der faktisk er i sådan en lille størrelse. Det er så sandelig et fuldtidsarbejde. Man er på hele tiden og når hun sover, så skal der ryddes op inden det starter igen. Hårdt arbejde - men hyggeligt arbejde. Og det er nok også sundt for os begge to.

Jeg glæder mig allerede lidt til næste gang, vi skal være alene hjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar