onsdag den 17. marts 2010

9½ måneds status

Det kan være svært at følge med, når man ikke er her. Udefra kan dagene se ens ud, men ikke to er det. Smilla har sin egen lille personlighed, der som regel er meget stædig. Hun er en bestemt dame, der ved hvad hun vil - dog er dette ikke altid det samme som mor og far mener hun skal.

Spise
Smilla har haft mange perioder, hvor hun ikke har spist så godt. Dagen efter en sådan periode, kan hun sagtens spise igen. I morges var det en kamp at få hendes havregrød i hende, måske på grund af tænderne, måske fordi hun bare ikke lige var i havregrødshumør. Det er ikke til at sige. Håber det går bedre med frokosten.

Sove
Vi har i en længere periode givet Smilla to flasker om natten. Vores plan er at trappe ned på mængden i disse, for til sidst helt at stoppe med dem. I den periode, hvor hun bare fik en fast mængde to gange om natten, sov vi alle tre godt. Nu er vi imidlertid kommet ind i en periode, der tit resulterer i op til en times gråd sidst på natten. Det er dog allerede blevet bedre. I nat sov hun lidt uroligt, men græd ikke i længere tid. Hun vågner som regel mellem 6 og 6.30.

Motorik
Smilla er blevet rigtig dygtig til at stå uden hjælp, samt til at bevæge sig rundt ved at skubbe stuebordet. Hun har et par enkelte gange gået på hug, men kun et par skridt. Nu venter vi bare på, at hun lige pludselig går rigtigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar