lørdag den 20. marts 2010

Den største rejse

For noget tid siden blev jeg spurgt, om jeg ville holde op med at rejse, når jeg fik en lille en. Svaret er flersidigt.

Jeg holder aldrig op med at rejse. Det er en del af mig. Det er i blodet...

...men, det er ikke det eneste svar. Jeg er netop nu, ude på den største rejse, som man kan komme ud på. Jeg er blevet forælder og intet er større end det. Det er en rejse ind i det ukendte, omend familiære. Det er en rejse, hvorpå jeg oplever verden for første gang, igennem min datters øjne. Det er muligheden for at undres, opdage og opleve påny.

For 1½ år siden, stod jeg efter fire dages vandring ved Inkabyen Machu Picchu i Peru. Et storslået syn. Jeg var rejst halvejs rundt om jorden for at se dette. Det var en stor dag. Hvis Smilla skal have den samme store oplevelse, skal hun blot se bladene på træerne, mærke regnen eller stå op. Intet slår, at se Smilla opleve verden for første gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar