fredag den 23. april 2010

Mission: Impossible, fortsat...

Først som vi frygtede at børnepasning i København var noget nær en umulighed, blev vi positivt overraskede. Da Mette i dag ringede til pladsanvisningen, var det pludseligt ikke længere noget større problem at få et tilflytterplads - ja, faktisk kan vi få en fra allerede slutningen af næste måned.

Smilla er blevet tilbudt en plads på en integreret institution, kun 3 km fra hvor vi bor og oven i købet i den rigtige retning mod Mettes arbejde og byen- dejligt.

Vi har til på mandag til at beslutte om Smilla skal have den. Vi var nede at se den i eftermiddags og blev vist rundt af en venlig pædagog. Lokalerne var lidt gamle, men børnene var glade og pædagogerne virkede som om de gik op i deres arbejde, altså to vigtige kriterier. Mon ikke vi siger ja. Så kan jeg køre Smilla ind ligeså stille og derefter komme i gang med mit speciale.

Det hele ser ud til at lykkes. Hvorfor er det at, jeg altid lige skal nå op at køre, inden de lykkes til sidst? Jeg er ret sikker på, at Smilla vil blive glad der. Hun kan godt bruge at komme ud og blive stimuleret lidt blandt nogle andre børn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar