tirsdag den 25. maj 2010

Første dag i vuggestuen

Så blev det den 25. og dermed Smillas første dag i vuggestuen i Børnehuset Sundby Algård. Hun skal i løbet af de næste to uger køres ind og i dag var farmand med hende. Vi hyggede os i et par timer sammen med de andre børn, så trunten lige kunne vende sig til at være der. Smilla tog det hele rigtigt godt. Faktisk tror jeg ikke, hun havde opdaget det, hvis jeg var gået en tur imens hun sad og legede, og det må jo siges at være positivt.

Smilla elskede at være der. Vi ankom til frokost, men Smilla kunne ikke koncentrere sig om at spise, da hun meget hellere ville lege med alt det nye legetøj. Jeg holdt mig lidt på afstand og Smilla faldt hurtigt til. Da hun blev træt, kravlede hun oven i købet over til en af pædagogerne og puttede sig ind til hende.

Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven. Jeg er sikker på at det er et godt sted og jeg er sikker på at Smilla vil få rigtigt meget ud af at være der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar