torsdag den 20. maj 2010

Smilla, nu med hund på besøg

Smilla har længe været helt vild med hunde. Når vi går forbi en, når vi er på udflugt, så rækker hun ud efter den og råber højt. I dag fik vi så besøg af en hund og Smilla skulle endelig rigtigt introduceres for menneskets bedste ven.

Den første reaktion var delt. Smilla rakte som forventet ud efter hunden og råbte, men da den kom tæt på, blev hun alligevel lidt reserveret (for ikke at sige bange). Hun var fuldstændig delt. Når hunden kom tæt på, var det lidt for farligt, men når den gik væk fra hende, så kravlede hun efter den.

Efter at have siddet lidt oppe ved far imens hun kunne kigge på hunden, fik hun imidlertid tillid til den og snart var al frygt væk. Nu var den bare en af os. Jeg er blevet bekræftet i, at vi skal have hund engang. Jeg nød selv at have hund, imens jeg voksede op, og det er noget jeg gerne vil give videre til min datter. Nu skal vi bare lige have plads til en:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar