tirsdag den 1. juni 2010

Indkøring i vuggestue på en uge

I morges afleverede jeg Smilla i vuggestuen klokken 8 og tog derefter hjem igen. I dag er hendes sjette dag dernede og dermed er hun blevet kørt ind på bare en uge. Hvor har vi dog en nem datter.

Faktisk kunne hun også i går sagtens have klaret sig uden sin far. Jeg tog derned kl. 8 og gik derefter ind i et tilstødende lokale, hvor jeg drak en kop kaffe og læste på mit speciale. Her sad jeg i tre timer, alt imens Smilla legede, spiste formiddagsmad og sov til formiddag uden det mindste problem.

Altså var der ingen grund til, at jeg skulle være der i dag. Jeg afleverede hende og sagde farvel uden problemer. Aftalen er at de ringer, når hun har spist frokost og så kommer jeg og henter hende igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar