søndag den 25. juli 2010

Oldemor og (fars) moster besøg

Store, måbende øjne var hvad min mormor og moster blev mødt med da vi (læses Smilla) i går fik besøg. Da Smilla først havde set dem an og fundet ud af, at alt var som det skulle være, smed hun imidlertid fronten og nød at have gæster.

Og det blev en dejlig dag... Smilla tumlede rundt og morede sig. Min moster sang "Se min kjole", fra den bog hun netop havde givet Smilla og trunten elskede det. Min mormor, Smillas oldemor, fik masse af smil og grin fra den lille charmetrold, som uden tvivl nød sine gæster.

Det er altid dejligt at få besøg af familien og det er ekstra vigtigt, når nu vi er flyttet til hovedstaden. Derfor er det en god følelse at se, at Smilla har det så godt med den.

2 kommentarer:

  1. Oldemor nød også meget at se jer alle. Knus fra olde

    SvarSlet
  2. Det er jeg glad for at høre. Mange tak for brevet til Smilla.

    SvarSlet