søndag den 11. juli 2010

Turen går til Edinburgh med baby

Sommerferien 2010 gik til Skotland. Smilla skulle ud at flyve for anden gang i sit liv, ikke at hun kunne huske den første (da var hun jo kun 2½ måneder gammel). Turen gik problemfrit. Vi skulle flyve kl. 20.10, så vi fulgte bare Smillas aftenrutine, så det passede med, at hun skulle sove under flyveturen. Hun faldt i søvn uden problemer.

Det er stadig enormt nemt at flyve med en baby. Vi kunne køre Smilla i hendes klapvogn helt frem til flyet, her blev klapvognen pakket sammen og kom ind i flyet som det sidste. Efter vi var landet stod den klar til os, da vi forlod flyet. Det er da service. Dette gjorde det muligt, at flytte Smilla over i klapvognen uden at hun vågnede. Dermed faldt hun i søvn til normal tid på flyet og vågnede først igen næste morgen... denne gang i GMT (altså kl. 5 om morgenen, frem for kl. 6).

Vi boede i en ferielejlighed, hvor der var køkken, tremmeseng og højstol - altså god mulighed for at få en nem ferie med Smilla. Fra lejligheden havde vi god udsigt over Edinburgh samt havet, så alt i alt boede vi rigtig godt.

De fleste dage tog vi af sted fra morgenstunden og var ude hele dagen til vi tog tilbage til lejligheden til spisetid. Smilla sov formiddags og eftermiddagslur i enten klapvognen eller viklen uden problemer. Faktisk nød hun bare at være så meget sammen med mor og far. Viklen var i det hele taget et fantastisk aktiv. Den gjorde det muligt at komme på vandreture med Smilla, f.eks. tilbragte vi en hel dag i Holyrood park, hvor vi besteg det 251 meter høje Arthur's Seat.

Edinburgh er en fantastisk by og en enormt børnevenlig by. Den har alt hvad en børnefamilie har brug for, være det sig gode transportmuligheder og diverse faciliteter, samt oplevelser som alle får noget ud af.

Hvis du skal ud at rejse med børn eller en baby, så skynd dig over til Saxo og køb ebogen Rejs med børn - en overlevelsesguide, som er skrevet af undertegnede. Bogen indeholder både praktiske råd samt motivation til at komme afsted. Gå til Saxo.com her: Rejs med børn eller baby rejsebogRejs med børn eller baby e-bog!

Hvis det er en baby (0-2 år), der skal med på rejsen, så er det bogen At rejse med en baby, som du skal have fat i. Den kan købes her: At rejse med en baby - At rejse med en baby e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar