onsdag den 25. august 2010

Paradis morgen: sov til kl. 7.10

I morges vågnede Smilla kl 7.10. Jeg havde næsten svært ved at tro det, og havde nok heller ikke troet det, hvis ikke det var for den nærmest ukendte følelse af at være udhvilet. Hvornår jeg sidst har været det, ved jeg ikke. Smilla var også morgenfrisk. Hun stod op i sengen, da jeg kom ind til hende og hilste mig med et stort og smilende: Hej!

Herefter spiste hun en enorm potion morgenmad - havregryn med mælk - og legede glad og tilfreds indtil vi skulle ud af døren. Da hun skulle afleveres stoppede idyllen imidlertid. Da jeg gjorde antydning til at skulle af sted fra vuggestuen, stak hun i et hyl og jeg blev nødt til at forlade min datter grædende. Det er dog ikke første gang, så jeg ved heldigvis, at hun hurtigt vil blive glad igen og hygge sig dernede.

Hvor jeg dog elsker den lille pige:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar