onsdag den 18. august 2010

Weekend i det mørke Jylland/Bording Kirkeby

Det er faktisk overraskende nemt at komme til Bording (hvor Smillas moster bor). En af ulemperne ved flytningen til hovedstaden var ellers, at vi kom længere væk fra familien, men da vi bor 10 minutter fra lufthavnen, kan vi flyve til Karup på 45 minutter og det er jo ingenting.

Altså var det nemt at komme til Karup, hvor vi fredag blev hentet og kørt til Bording Kirkeby. Hvor er det? spørger du! Det er selvfølgelig lige ved siden af Bording. Hvor er det? spørger du... og sådan kan vi blive ved:)

Vi skulle ud i en hytte med den nærmeste af Mettes familie + vedhæng, hvilket resulterede i ni voksne og ni børn. Hytten lå i en idyllisk skov, med tilhørende bålplads. Selve hytten havde et stort soverum og et lille værelse med to køjesenge. Da vi havde Smilla - det yngste af børnene - var vi så heldige at få enkeltværelset - både for at de andre ikke skulle vågne, når Smilla gjorde og så de ikke skulle vække hende om natten.

Det blev en hyggeligt weekend. Ungerne (det må jeg godt kalde dem, når jeg selv har en! - :D) nød det, og der var da også tid til lidt voksentid indimellem. Snobrød om aftenen, skattejagt om dagen - tilbage til barndommen, tilbage til spejdertiden.

Smilla elskede det. Hun nød at have nogle børn at lege med, og hun udnyttede det til fulde. Det sås dog også, da vi kom hjem, da hun var så umådeligt træt, at der skulle gå hele to dage, før hun havde kommet sig efter oplevelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar