tirsdag den 17. august 2010

Wheely Bug med rabat

Her er et lille tip, hvis du står og skal købe en Wheelybug. Vi gav Smilla en i fødselsdags gave og fandt ud af, at den kan købes på britiske hjemmesider med stor rabat. Her hjemme koster både den lille og store version op mod 800 kr + eventuel porto. Købes den i det store udland koster den ca. 500 kr inklusiv porto (kursen kan selvfølgelig variere - når den er bedst, kan wheelybug'en købes til halv pris, men selv når kursen er høj, kan det stadig betale sig.).

Der findes mange britiske hjemmeside der sælger dem. Jeg vil foreslå at vælge en af de store, som f.eks. Amazon, da man her er sikker på, at det er en original Wheely bug, man køber og ikke en kopi, som der er mange i omløb af i det meste af Europa.6 kommentarer:

 1. Det er helt korrekt at man kan købe disse skønne rulledyr i england farmand - men husk lige at nævn at man ikke lige kan levere dem retur hvis de fejler noget.

  Carlo & Co som er den Skandinaviske importør af Wheely Bug - har haft utallige henvendelser fra utilfredse kunder, som havde køb udenfor DK eller gennem en større detailkæde som starter med Bil....

  Min pointe er her, at der rent faktisk er en kvalitets forskel på disse. For dem som man køber udenfor DK - bliver samlet i Kina eller øst europa. Og det har desværre en synlig kvalitetsforskel.

  Men vil man bare købe og være ligeglad med dette - så feel free :-)

  Tænkte bare jeg lige ville berige debatten herom.

  SvarSlet
 2. Hej Wheely bug elsker,

  Tak for din kommentar.

  Jeg kender ikke noget til de Wheely Bugs, som kan købes i den næsten nævnte detailkæde. Jeg har selv købt min datters på Amazon og denne fungerer fortræffeligt. Den er blevet brugt godt, kørt på, hoppet på, blevet kørt ned ad trapper og den er stadig som ny.

  Det er derudover ikke korrekt at man op Amazon ikke kan leverer en vare retur. Hvis der er noget i vejen med varen, betaler de oven i købet udgifterne til at returnere den. Det kan godt være at andre udenlandske webshops ikke tilbyder dette, men Amazon gør nu engang, så jeg kan kun anbefale at købe der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Igen farmand,

   Uhh skønt at starte en debat .-)

   Men ja du har da helt ret. Det er jo ikke ALLE ikke dansk stemplede varede der fejler noget.

   Jeg opfordrer bare til at folk bruger sin sunde fornuft og lige tjekker en ekstra gang om der kan være en årsag til noget er SÅ markant billigere.

   Nu er jeg selv fra den aldersgruppe hvor man pludselig kunne købe Lacosta bluser i udlandet/Thailand mm. Alle talte om det. Og mange købte dem også. Efterfølgende begyndte disse krokodille mærker så at falde af + trøjerne var egentlig ganske ringe... dette var tegn på kopi varer. Hvilken kan ses på prisen.

   Amazon er i min verden ikke tegn på dårligdom. Hallo det er jo her en stor del af verdens handel sker.

   Men man kan på Amazon finde MANGE forskellige kvaliteter af Wheely Bug. Og det er ikke altid udtryk for om hjulet faldet af. Nej det som nok mere har mit fokus er selve kemien der bruges.

   Indfarvning med farlige kemikalier. Barnet elsker at sutte, slikke, kramme osv. Nærkontakt 3. grad. Hvis så det er fyldt med lor... så er det noget møg.

   Nå nok om det. Roger over. Tænkte blot jeg ville oplyse lidt. Ikke være præst hehe.

   Forsat god dag.

   Slet
  2. PS. hvis man lige omregner hvad de store Wheely Bug koster på Amazon = 577 kr. OG det er ekslusiv fragt. Vi sælger dem for 699 inklusiv fragt.
   Så er det jo spørgsmålet hvad fragten koster via Amazon og den eventulle sidste margin er stor nok til man tør løbe risikoen ...nå nok om det.

   Slet
  3. Ang. priserne så er indlægget fra 2010, hvor de, som der står i indlægget, var dyrere i Dk og billiger i UK.

   Slet
 3. Amazon har en fantastisk service ift. returret. (Har ikke købt wheely bug, men mange andre ting der.) I øvrigt må man ikke få kritisere andre for at fremme salg af eget produkt.

  SvarSlet