onsdag den 3. november 2010

Turen går til Berlin

Forrige weekend fløj vi til Aalborg og sidste weekend gik turen så til Berlin for at besøge Smillas farmor. Resultatet var positivt og vores lille familie nød storbyen.

Vi havde paraplyklapvognen med hjemmefra, og det var nemt at komme rundt i byen med den. Udstyret med madpakke og vand til Smilla, var der ikke nogen grænser for hvad vi kunne se. Faktisk kan det være en fordel at have en baby med til Berlin (hvilket, vi desværre først fandt ud af, da vi kom hjem). Der er som regel lang kø ved Rigsdagen (Mette og jeg stod i kø i 1½ time, mens Smilla blev passet af farmor og Uwe), men hvis man kommer med en baby, kan man bare gå direkte til elevatoren. Hvem der bare havde vist det i sidste weekend!
Hvis du skal til Berling med børn, så kan du hos Saxo.com købe ebogen Rejs med børn - en overlevelsesguide, som er skrevet af undertegnede. Bogen indeholder både praktiske råd samt motivation til at komme af sted. Gå til Saxo.com her: Rejs med børn eller baby rejsebogRejs med børn eller baby e-bog!

Hvis det er en baby (0-2 år), der skal med på rejsen, så er det bogen At rejse med en baby, som du skal have fat i. Den kan købes her: At rejse med en baby - At rejse med en baby e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar