mandag den 3. januar 2011

Den første ferie uden min datter

Mellem jul og nytår rejste Mette og jeg til London i fire dage. Smilla blev hjemme og blev passet af farmor. Morgenen hvor vi skulle af sted fik Smilla 39 i feber og ba bu ba bu gik turen til lægen, for at finde ud af om turen skulle aflyses. En forkølelse var skyld i feberen, og kun tiden kunne hele det, så lægen sagde vi sagtens kunne tage af sted. Smillas farmor skulle lige overtales lidt til at overtage en småsyg trunte, men lykkedes gjorde det og af sted tog Mette og jeg.

Der er naturligvis nogle tanker, der lige skal vendes inden man tager på en sådan rejse. Smilla er 1½ år gammel, og har aldrig været foruden mor og far i længere tid, så det blev en oplevelse for begge parter. Dog er der ingen tvivl om at det er mors og fars behov, som er i højsædet, når vi tager af sted uden trunten, men det kan nogle gange være nødvendigt og bedst for alle parter i det lange løb.

Det blev da også en fantastisk rejse. Tre shows, en tur i London Eye og et besøg på British Museum, for ikke at tale om en masse god mad og kvalitets-par-tid. Indrømmet, samtalen faldt på Smilla engang imellem, men ikke hele tiden og da vi kom hjem igen, havde vi begge fået mere energi til at passe krudtuglen.

Smilla havde heldigvis nyt tiden med farmor og også den anden vej rundt, selvom det var en meget træt farmor, der tog imod os, da vi kom tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar