tirsdag den 30. august 2011

Akut på hospitalet

Efter aftale med sundhedsplejersken, skulle Mette i dag til lægen for at få taget en blodprøve på Selma pga. af gulsoten. Af sted tog de og jeg blev hjemme, da jeg skulle hente Smilla lidt senere. Da jeg kom op i vuggestuen, kunne en pædagog fortælle at min kære kone var blevet sendt på hospitalet med Selma og at hun havde prøvet at få fat på mig. Mette var imidlertid taget af sted med min mobil, så hun kunne ikke få fat på mig og jeg kunne ikke umiddelbart ringe til hende. Altså viste jeg ikke, hvad der var sket.

Jeg cyklede hjem godt nervøs. Hvad var der sket? Var det noget alvorligt? Hvorfor skulle de på sygehuset, Selma skulle jo bare have taget en blodprøve? Pædagogen havde godt nok sagt, at jeg ikke skulle bekymre mig, men det gør man jo alligevel.

Derhjemme fik jeg fyret op under computeren og ringede via skype til Mette. Hun beroligede mig og fortalte, at hun var blevet sendt derud for en sikkerheds skyld og at Selma blot skulle have taget en række prøver.

Nu er Mette og Selma endelig kommet hjem. Konklusionen på prøverne var at Selma spiser alt for meget. Det resulterer i at hun derefter kaster det hele op igen og dette er sandsynligvis også grunden til gulsoten. Der er pt. ikke noget vi skal gøre ved det, andet end at håbe på, at hun selv begynder at spise ordentligt.

Det er nu dejligt endelig at kunne slappe af. Selma har det godt, men har dog lige tømt maveindholdet ud over mig igen, så nu skal hun nok ind til mor og have noget at spise...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar