fredag den 12. august 2011

Fødslen: Sådan blev jeg far for anden gangI morges vækkede Mette mig. Nu var det nu. Veerne var tiltagende og selvom vandet ikke var gået, var hun ikke i tvivl: Inden længe ville vores andet barn blive født.

Veerne var begyndt kl. 5, jeg blev vækket kl. 6 og Smilla var i vuggestue kl. 7. Vi havde tidligere joket med, at trunten bare kunne blive afleveret i vuggestuen om morgenen og så kunne vi hente hende igen efter fødslen. At det kunne blive sandt, var dog ikke en del af planen. Mette ringede til sin mor, som straks kørte mod hovedstaden, for at hente trunten og vi skyndte os i taxa til Hvidovre hospital, hvor Mette skulle føde.

Kl. 8 ankom vi, og kl. 8.15 bliv Mette undersøgt. Her kunne vi konstatere at Mette var 7 cm åben og at fødslen var så godt som i gang. Ikke underligt befandt vi os hurtigt på fødeafsnittet.

Så gik det stærkt. Mette kæmpede en brav kamp, der betød, at vi endnu engang kunne kalde os forældre kl. 11.03. Her blev Selma født.

Selma vejede 4435 g og er så at sige noget af en krabat. Det var ikke underligt at Mette kæmpede lidt ekstra til sidst. Med et ordenligt skrig kom Selma til verden og hun fortsatte skrigeriet et godt stykke tid endnu. Da hun endelig slappede af, kunne vi rigtigt nyde vidunderet, og sikke et vidunder hun dog er. Hun er en smuk pige, der er 55 cm lang og vejede næsten et kg mere end sin søster ved fødslen.

Kl. 14.15 forlod vi hospitalet og begav os hjemad. Det var næsten for hurtigt til rigtigt at fatte, hvad der var sket. Sandt at sige så har jeg faktisk stadig ikke rigtigt fattet det. I morgen vågner jeg, kigger ud af vinduet og ved noget som ikke mange andre ved: Verden er blevet rigere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar