torsdag den 15. september 2011

Valg, bryllupsdag og børn, eller et spørgsmål om logistik

Smilla skulle i vuggestue og hentes igen, Mette og jeg skulle stemme, vi skulle fejre vores bryllupsdag og Selma skulle gerne forblive glad igennem det hele. Det er et spørgsmål om logistik.

Det endte med at jeg cyklede ned og afleverede Smilla i vuggestuen, hvorefter jeg stemte. Derefter cyklede jeg ind mod byen. Samtidig med at jeg stemte, begav Mette sig mod Hovedbanegården.

Jeg ankom til centrum 15 minutter før Mette og fik ventetiden til at gå med at se live valg tv i Go' morgen Danmark på Banegården. Derefter begav vi os mod La Glace, hvor den stod på kage og så frokost på Café Hovedtelegrafen med udsigt over hovedstaden. Selma sov igennem det hele. Perfekt. Efter vi havde spist vågnede hun op til dåd, spiste og så gik turen tilbage.

Jeg tog cyklen, cyklede forbi vuggestuen, hvor jeg hentede cykeltraileren og lod Smilla blive (det skal jo ikke være for nemt). Mette tog metroen, stemte, hentede Smilla og begav sig så hjem på gåben med barnevognen.

Selvom trunte 2 fik et større skrigeanfald på tilbagevejen kom vi alle hjem i godt behold efter en hyggelig valg/bryllups/vuggestuedag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar