lørdag den 8. oktober 2011

Anmeldelse: Grønflammeskoven

Lige inden vi rev teltpløkkerne op og flyttede til Odense dumpede der en bog til Smilla ind i postkassen.

Bogen hedder Grønflammeskoven og er en lydbilledbog. Ved første øjekast forestillede jeg mig at Smilla umiddelbart skulle have været et år mere, inden hun gav sig i kast med den, men vi gav den en chance.

Cd'en (desværre ikke en mp3 udgave, det havde været lettere) røg i computeren, Smilla hoppede op på fars skød og så startede historien. Smilla var straks fanget. Hun sad forbavsende stille og lyttede bare til fortællingen om en dreng, der er på jagt efter sin drage. Historien bliver afbrudt af nogle skønne sange, der byder op til dans. Hvis ikke lige Smilla var i dansehumør, havde hun dog svært ved at holde koncentrationen under sangene.

Smilla har nu både fået den hørt igennem og læst igennem, og hun taler stadig om den. "Skal vi ikke læse bogen med musik?", "Den med fingervingemanden?". Det må siges at være et komplement.

Smilla er nu 2 år og 4 måneder. og havde hun været et år ældre, vil jeg tro, hun sagtens kunne have siddet igennem bogen på én gang. Til børn på hendes alder vil jeg dog anbefale at dele den op i to eller tre dele, da den varer over en time.

I kan også læse en anmeldelse af Grønflammeskoven her:

http://www.bog-venner.dk/index.php/borneboger/152-gronflammeskoven-anmeldelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar