torsdag den 3. november 2011

3 dage i dagpleje - en rapport

Tirsdag d. 1/11:
Smilla besøger dagplejen med sin mor og er der i en time. Trunten hygger sig og er det eneste barn, der er der grundet sygdom og ferie. Hun glæder sig til at komme igen dagen efter, hvor dagplejemoren Lotte fortæller at de skal bage boller.

Onsdag d. 2/11:
Smilla er i dagpleje alene for første gang. Hun bliver afleveret kl. 9. De tre børn som plejer at være der er stadig syge og på ferie, men der er en pige i gæstedagpleje. Hun er dog ked af det en del af tiden og det smitter Smilla, der også græder nogle gange. Sammen med Lotte bages der boller og da jeg henter trunten kl. 12, fortæller hun glad om alle de ting som hun har lavet. Helt galt er det altså ikke.

Torsdag d. 3/11:
Smilla bliver igen afleveret kl. 9 og grundet gårsdagens episoder skal hun igen være der til kl. 12 og altså ikke sove til middag hos Lotte. I dag er de Smilla og ét af de faste børn, som er tilbage fra ferie. Sammen tager de i skoven og da jeg henter Smilla, får jeg alle historierne om hvordan Smilla gik i blade i skoven, holdt i hånd og gik ned ad en stor bakke. Hun havde haft en skøn dag uden de store konflikter. Dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar