torsdag den 1. december 2011

Julehygge

Det sørme, det sandt... nok den første jul, som Smilla rigtigt kan opleve. Sidste år var hun ikke gammel nok til at sætte pris på det særlige ved julemåneden - men i år er anderledes. Nu skal der jules igennem.

I morges var der sat pakkekalendere op til både mor, far og selvfølgelig Smilla. Smillas kalender er en som hendes oldemor har lavet til hendes farfar, så der er lidt historie.

Trunten var helt klar over at nu skulle hun have en gave og ned fra kalenderen kom den da også hurtigt. Hun pakkede den selv ud og inden i var et par små plastik dyr, som hun blev virkeligt glad for. Der findes ikke noget som glæden fra min datter, der kan gøre mig glad indeni.Efter en kort dag hos dagplejen, julehyggede vi i eftermiddags. Nu skulle der laves juledekoration til kalenderlyset. Jeg var ude i haven sammen med trunten, for at finde lidt pynt og derefter var det med fingrene i leret vi fik lavet en smuk dekoration, som nu pryder spisebordet. Smilla var dybt koncentreret da hun satte grene i dekorationen iført sit smarte nissetøj. Nu er hun en rigtig lille juletrunte.
Juletrunte 2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar