fredag den 27. januar 2012

Friweekend

Så sidder jeg i toget på vej mod Århus. Kun mig. Mutters alene. Ingen børn. Ingen kone. Bare lille mig.

Jeg mener selv jeg efterhånden har fortjent en "slappe af tur", så indtil på søndag, skal jeg ikke lave det helt store, men bare nyde en børnefri weekend med en god kammerat.

Pigerne er der taget god hånd om derhjemme, så Mette ikke står alene med alt besværet. Ellers var jeg nok heller ikke taget afsted.

Det bliver nu lidt underligt ikke at have pigerne omkring mig. Dog bliver det samtidig godt, at kunne slappe lidt af og sove om natten. Natten til i dag var det mig, der havde begge piger. Mette sov på en madras i kælderen, så hun kunne få en hel nats søvn, uden afbrydelser. Jeg selv har til gengæld fået en hel nats afbrydelser, uden søvn. Konklusion: En Århus tur er en god idé!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar