søndag den 5. februar 2012

Snelege

Jeg må indrømme, at da jeg i sidste uge vågnede op, kiggede ud af vinduet og se det hvide tæppe, der lå over alt, så var min første tanke ikke: Åh, hvor dejligt. Det var nok snarere: Åh nej, nu skal der skovles sne. Sikke dejligt det er, at være blevet husejer.

Men når det kommer til stykket, så tager det to minutter at feje fortorvet, mens man kan have umådeligt sjovt i sneen i lang, lang tid.

Smilla er glad for sneen. Det er jo heller ikke så underligt. I fredags hentede Mette hende fra dagplejen, medbringende kælken. Det var et hit. Hun blev trukket hjem noget af vejen og de kom da også lige forbi skoven, hvor trunten fik mulighed for at kælke nedad et par bakker.


Søndag var det fars tur. Smilla og jeg gik ud i haven for at lave en snemand, sneen var dog ikke helt enig i at den skulle formes (og det hjalp ikke, at Smilla hele tiden hoppede oven på snemanden), men en fest, det havde hun. Der var sneboldkamp og sneen blev kastet op i luften for derefter at falde ned i hovedet på os... Sådan skal sne bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar