tirsdag den 1. maj 2012

Børneferie i Italien med autocamper

Tiden nærmer sig, hvor vi skal af sted til Italien. I tre uger skal vi kører Norditalien tynd i autocamper.

Vi tager af sted om to dage, men der er gået megen planlægning forud. Modsat hvad mange tror, så kan det nemlig være relativt nemt (eller i hvert fald nemmere) at rejse med børn, hvis bare man tager sine forholdsregler. Man skal lade være med at lave for mange planer hjemmefra, det er vigtigt at have god tid på rejsen og det er altid en god ide at forventningsafstemme inden afrejsen.

Vi mangler stadig at pakke det sidste, men derudover, så er vi ved at have styr på det meste.

Vi valgte denne form for rejse, da den giver os mulighed for at være mobile, samtidig med at Smilla og Selma ikke hele tiden skal udsættes for nye omgivelser. Vi kører jo rundt i vores hjem, så uanset hvad der ændrer sig udenfor, så er legetøjet, hvor det sidste gang blev lagt.

Onsdag tager vi så af sted. Vi flyver direkte fra Kastrup til Milano. Her har vi to overnatninger, som er bestilt hjemmefra. Vi har med vilje fundet et hotel, som er placeret så vi ikke skal trille så langt med barnevognen, når vi ankommer. Fredag tager vi så fra Milano for at hente autocamperen, som er placeret lidt uden for byen. Igen har vi hjemmefra styr på transporten dertil (med tog) og vi er udstyret med en GPS, der skal vises os vejen det sidste stykke. Når vi har hentet bilen, kører vi mod den første campingplads, som ligeledes er booket hjemmefra. Her har vi to overnatninger. Derefter har vi ikke forudbestilt mere udover en enkelt nat i Milano, inden vi skal flyve hjem. Ruten er dog lagt, men vi vil ikke være bundet af at skulle være et bestemt sted på en bestemt dato. Der kan jo hurtigt ske et eller andet, så man lige bliver nødt til at blive en ekstra dag et bestemt sted.


Hvis du skal ud at rejse med børn eller en baby, så skynd dig over til Saxo og køb ebogen Rejs med børn - en overlevelsesguide, som er skrevet af undertegnede. Bogen indeholder både praktiske råd samt motivation til at komme af sted. Gå til Saxo.com her: Rejs med børn eller baby rejsebogRejs med børn eller baby e-bog!

Hvis det er en baby (0-2 år), der skal med på rejsen, så er det bogen At rejse med en baby, som du skal have fat i. Den kan købes her: At rejse med en baby - At rejse med en baby e-bog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar