torsdag den 3. maj 2012

Dag 2: Milano med børn


Planen var hjemmefra at vi i dag skulle se Da Vinci's Den sidste nadver og Duomo (katedralen). Da vi var ankommet så sent droppede vi imidlertid Den sidste nadver, som vi ellers skulle have set på en guidet tur om morgenen. I stedet tog vi en stille og rolig morgen. Smilla nød hotellets morgenbuffet. Tænk sig sådan at kunne vælge lige det man har lyst til.

Katedralen skulle vi dog se, så efter morgenmaden, drog vi af sted med Selma i barnevognen og Smilla på storesøstersædet. Selve katedralens indre var det kun forældrene, der syntes var spændende, men at komme op og gå på taget var derimod et stort hit. Så stort et hit at Smilla fortalte, at hun gerne ville derop igen efter eftermiddagsluren.

Frokosten stod på pizza. Smilla fik selv lov til at vælge og det endte med en pizza med rejer. Det var endnu et stort hit. Det var en kæmpe oplevelse for Smilla at sidde udenfor og nyde sin pizza. Dog skulle både Selma og Smilla lige vende sig til at italienerne ikke kan lade være med at vinke, smile og sågar tale til de to små hele tiden.

Herefter gik vi tilbage til hotellet, så Smilla kunne sove. En overskuelig og skøn dag.

I morgen skal vi så hente autocamperen, det bliver spændende...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar