fredag den 4. maj 2012

Dag 3: Autocamper i Italien med børn


I dag tog vi tidligt af sted fra hotellet. Vi skulle med tog til Lodi (en lille by uden for Milano), hvor vi skulle hente autocamperen. Det sidste stykke kørte vi med taxa. Egenligt havde vi frygtet at skulle gå de 5 km grundet vores store barnevogn, men vi fandt heldigvis en venlig taxachauffør, som kunne have os med.

Autocamperen så ud lige som på billedet. Jeg fik en grundig gennemgang af alle dens funktioner på gebrokkent engelsk af en ellers meget venlig mand, der lagde stor vægt på, at jeg bare skulle ringe til ham, hvis der kom spørgsmål senere hen. Det er  jo dejligt at vide. Gennemgangen varede en time og derefter havde vi vores autocamper. Vi satte ungerne i autostolene (som vi havde bestilt som ekstraudstyr) og derefter gik turen sydpå til Camping Arizona ved Salsomaggiore Terme. Vi havde booket denne første campingplads hjemmefra, så vi viste hvor vi skulle køre hen til at starte med og hvortil, der ikke var så langt – skulle jo lige lære bilen at kende.


Campingpladsen ligger som var den en drøm. Den er placeret op ad en stor bakke med en smuk udsigt. Der er restaurant, butik, adskillige pools (som dog kun er åbne i højsæsonen), en enorm legeplads og meget mere. Derudover ligger den langt ude på landet, så der er stille og roligt. Det er ren idyl. Grønt så langt øjet rækker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar