søndag den 6. maj 2012

Dag 5: Rejsedag: Til Pisa med børn


Denne morgen mærkede vi det vidunderlige ved at rejse med en autocamper. Vi skulle ikke pakke alle vores ting sammen, men bare lige rydde lidt op og så var vi af sted. Når vi senere kom frem, ville Smilla  kunne kravle op på sit ”værelse” og fortsætte legen.

Hverken Smilla eller Selma er vant til at køre i bil (af den gode grund, at vi ingen har), så denne første rigtige rejsedag var lidt frygtet. Den gik dog overraskende godt. Vi kørte i ca. tre timer, med en enkelt pause, og konflikterne var få.

Selve køreturen til Pisa var fantastisk smuk, med meget varierende vejr. Først var det varmt og solrigt, men så startede bygerne, der snart blev erstattet af hård regn. Det gjorde ikke noget. Det var afsindigt smukt at køre igennem bjerglandskaberne, mens det regnede.

Desværre var vejret dog heller ikke godt ved ankomsten. Campingpladsen var umiddelbart god, men samtlige pladser til autocampere og campingvogne var mudrede. Vi valgte den mindst mudrede, parkerede og det var så den dag. Den regnfulde nat var imidlertid en helt anden historie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar