torsdag den 28. juni 2012

Børnepasningsjunglen

Så er børnepasningen på plads.

Smilla er jo fyldt tre år, hvilket er ensbetydende med at hun skal i børnehave. Hun starter til august lige rundt om hjørnet, så det er rigtigt dejligt.

Smilla har der længe været styr på, men lillesøster skal jo også passes. Vi har hele tiden håbet, at hun kunne starte samme sted som Smilla, da det er en integreret institution. Men desværre var der ingen plads til d. 1/8. Derfor søgte Mette efter andre midlertidige muligheder og nu er der fundet en.

Selma skal gå i privat dagpleje allerede fra 1/7 (altså fra på mandag!). Vi regner stadig med at flytte hende over til Smillas børnehave, når der bliver plads, men det er kun fordi det er langt nemmere, når det kommer til logistikken.

Tirsdag var vi nede at besøge dagplejen og det viste sig at være et enormt hyggeligt sted, drevet af tre dagplejere, som virkeligt så ud til at gå op i deres arbejde (og som så det, som mere end bare arbejde, hvilket selvfølgelig er det, alle forældre håber på). Jeg er sikker på, at hun får det rigtigt godt der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar