søndag den 17. juni 2012

Far/datter tur til Odense zoo

I dag var der dømt kvalitetstid med far.

Mens Selma blev passet af farmor og Mette fik tid til en middagslur, drog Smilla og jeg ind til zoologisk have.

Nu hvor Smilla er fyldt 3 år, skulle hun jo have et årskort (tidligere var hun gratis, men sådan går det jo). Årskortet har den fordel, at det fjerner den dårlige samvittighed over at tage i zoologisk have for nærmest udelukkende at lege på legepladsen.Og ikke overraskende, så var det der, vi tilbragte det meste af tiden.

Først fik vi dog set makak-aberne blive fodret (de spiser havregryn, hvis nogle skulle være i tvivl). Så besøgte vi den ene legeplads, spiste frokost, besøgte den anden legeplads, så én tiger og begav os hjem igen. Det var Smillas dag, så hun bestemte, hvad vi skulle og hun er meget glad for legepladser.

2 kommentarer:

 1. Den med legepladserne kender vi også godt i vores familie :-) Som voksen kan man godt undres lidt, for man synes vel egentlig at børnene for leget en masse til daglig. Men der er nu ikke noget som en ny legeplads ... uanset, om man så er en tur i zoologisk have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan er det bare. Legepladser tiltrække, men det er der jo også en grund til. Mine piger kan have en fest, hvis bare de får lov til at boltre sig på sådan en.

   Heldigvis har vi årskort til Zoo, så hvis de får lyst til at se dyrene, tager vi bare af sted igen en anden dag.

   Slet