lørdag den 2. juni 2012

Smilla 3 år

I dag skete der to store ting. Smilla blev 3 år og jeg blev far til en pige på 3 år.

Det er næsten ikke til at forstå, at den lille pige nu er 3 år gammel. Hun er jo blevet stor. Hun bruger ikke længere ble, hun sover ikke længere til middag og den ene side er blevet taget af hendes tremmeseng, så den nu fungere som en almindelig seng. Hun er sådan en stor pige.

En stor pige skal selvfølgelig også fejres på sin fødselsdag. Hun blev vækket med sang og flag på sengen. Den første gave ventede ved morgenbordet og mange andre fulgte, da fødselsdagsgæsterne kom til eftermiddagskaffen.

Da Smilla ikke er så glad for alt for mange mennesker på engang har vi også i år delt hendes festivitas lidt op. Derfor var det kun bedsteforældre og oldeforældre, der kom på hendes rigtige fødselsdag, mens vi de næste to uger får besøg af moster, farbror, faster, kusine og fætter på forskellige datoer.

Smilla havde en god dag. Højdepunkterne var sikkert, da hun trak sig tilbage til sit værelse med oldemor, så der kunne leges lige så stille, og da hun løb rundt ude i haven og skød med sin nye vandpistol. Det er de små øjeblikke der tæller.


2 kommentarer:

  1. Jeg kender det alt for godt. Vi har selv en søn på 4 år og kan simpelthen ikke forstår hvor tiden flyver hen. Det går alt for stærkt og snart går de i gymnasiet og flytter ud og så kommer de kun en gang i mellem og besøger en. :(

    SvarSlet
  2. Ja, det gælder om at nyde tiden her og nu.

    SvarSlet