mandag den 9. juli 2012

Folk og røvere i Kardemomme by

For et par uger siden cyklede jeg med Smilla forbi en reklame for en teaterforestilling med Folk og røvere i Kardemomme by. Smilla pegede og råbte: Se far, Kardemomme. (Hvem siger reklamer ikke virker?).

I går var vi så i teatret. Selma blev passet, mens resten af den lille familie drog ned til cirkuspladsen, hvor der var slået et stort telt op, hvori forestillingen blev spillet.

Smilla har hørt en gammel lydbog med Folk og røvere i Kardemomme by et utal af gange, så hun havde helt styr på historien i forvejen. Det var også et af de store incitamenter for at tage af sted. Jeg var lidt nervøs for, at Smilla ikke ville kunne koncentrerer sig igennem hele forestillingen. Den varede 2 timer inklusiv en pause og det kan jo godt være lang tid for en pige på 3 år. Det viste sig da også at være lang tid. Gennem første akt sad Smilla som forstenet og fulgte livet i Thorbjørn Egners by, men efter pausen var koncentrationen brugt. Hun hoppede rundt på sædet og ville hellere have været derhjemme.

Da forestillingen var færdig, kiggede hun heldigvis op på Mette og jeg og spurgte hvornår vi skulle i teatret igen. Altså var turen alligevel en succes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar