søndag den 15. juli 2012

Legoland, regnvejr og julegaver

Smilla beundrer en bjerglandsby.
Smillas ene oldemor fik en tur i Legoland med børnebørn og oldebørn i fødselsdagsgave. I går var så dagen, hvor vi skulle af sted. Vejret var ikke helt med os, men sådan er det jo at planlægge længere tid frem i det danske sommervejr. Vi fik alligevel det bedste ud af det.


Smilla med en af dagens højdepunkter.
Vi var fremme ved åbningstid, mødtes ved indgangen og så var vi i Legoland. Farmand her, er nærmest vokset op i parken, men det er nu ca. 15 år siden jeg sidst har været der, så dette var en stor oplevelse. Tænk at være i Legoland igen!

Aftensmad.
Jeg var dog ikke, heldigvis, den eneste, der havde det sjovt. Hele familien så ud til at have en god dag, ikke mindst Smilla, der fandt noget spændende, hvor øjet kiggede hen. Legofigurerne var et hit, men også forlystelserne, var hun helt vilde med. Hun prøvede både Kålormen og kanoerne og nød også de mere stille ture som børnekarrusellen, som blev prøvet to gange.

Selma kunne selvfølgelig ikke prøve det store. Alligevel var hun i godt humør hele dagen og der var da også tid til at lege med lidt Duplo. Det var en succes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar