torsdag den 9. august 2012

Madpakke cirkus

Med to børn i institution, savner jeg mulighederne i Ørestaden. Når Smilla blev afleveret, skulle hun ikke have mad med. Nej, der var anset køkkenpersonale, der lavede mad til alle børnene - det var nylavet mad (som børnene tit var med til at lave) og det var økologisk. Hvad mere kan man bede om.

Nu er det noget helt andet. Maden skal vi selv stå for. Jeg er selvfølgelig godt klar over, at vi i Ørestaden også betalte mere for institutionen, men nu er det jo heller ikke gratis, selv at lave madpakkerne. Den mere relevante forskel ligger nok i at Smillas gamle institution var noget større og det giver jo nogle flere muligheder.

Nok brok over forskellene. Nu er vi her og det betyder madpakkelavning. Den nemme løsning er selvfølgelig en flad leverpostejmad, men nu vil vi jo gerne have at pigerne skal spise varieret.

Smilla og Selma skal have to madpakker med hver. En til frokost og en til eftermiddagsmaden. Derudover skal Smilla have ét stykke frugt med, som bliver skåret i stykker og delt ud, sammen med de andre børns frugt. Det er altså fire madpakker + frugt, der skal laves hver dag. Med i madpakkerne er der f.eks. rugbrød, pølsehorn, gulerødder, agurk, ærter... Sikken et arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar