lørdag den 11. august 2012

Vores nye hobbit legehus

Så er der dømt Ringenes Herre stemning ude i haven. Længe har vi ledt og søgt efter det perfekte legehus til pigerne og da jeg så dette, var jeg solgt. Bestilt i Holland, leveret til Odense og nu endelig samlet (af flere omgange - det var ikke bare lige gjort).

Legehuset/hobbitboet har fået plads bagerst i haven, hvor det står omkranset af hæk og træer. Straks efter vi havde skruet de sidste skruer i, flyttede Smilla ind. Godt nok er der endnu ingen møbler derinde, men det er jo det, som man har fantasien til. Efter planen, skal der være et legekøkken derinde og det er jeg helt sikker på nok skal blive en succes.

Det er pt. kun et par timer tiden, det blev samlet og Smilla har allerede fået stor glæde af det. Det er jo også fantastisk at have sit eget lille hjem, som man selv må bestemme over. Og så er der oven i købet en lås på døren (som heldigvis også kan åbnes udefra).


2 kommentarer:

  1. Hvor var huset helt nøjagtigt købt? Holland er et stort sted..

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi købte det hos et firma der hedder: Quubi (http://www.quubi.nl/?lng=en). Inde på deres side kan du selv sætte legehuset sammen med forskellige farver osv. Det kan sagtens anbefales. Pigerne er stadig rigtig glade for vores legehus, og der virker stadig solidt.

      Slet