torsdag den 6. september 2012

Gymnastikpige

Mangen engang har vi talt om hvad Smilla skulle gå til - altså hvilke fritidsinteresser, hun skal have. Vi har for eksempel talt om ridning, men gymnastikken vandt, da trunten ganske enkelt elsker gymnastik.

Sidste år gik jeg jo til far/datter gymnastik med hende og det var som tidligere beskrevet en stor succes. Det var desværre en oplevelse, der kun varede en sæson, men Smilla har hele sommeren over gået og spurgt, hvornår hun skulle starte igen. Altså fandt vi et nyt sted, hvor hun kunne starte til gymnastik.

I onsdags startede hun så til mini-mix gymnastik. Denne gang er det uden forældre, så det bliver lidt spændende. Første gang var vi dog også med - ligesom alle de andre forældre. Der var enormt mange mennesker - børn, forældre, bedsteforældre og andet godtfolk. Hele salen var fyldt.

Sidste år var der måske 10 børn og 10 voksne - i år bliver det noget helt andet. Heldigvis tog Smilla det godt, selvom hun jo aldrig har været så god til mange mennesker. Det meste af tiden kunne Mette og jeg sidde på sidelinjen og ellers bare nyde at se trunten, der løb rundt og havde det sjovt. Det er ganske enkelt allerede en succes.

Desværre havde jeg ikke gået kameraet med, men det kan være der kommer nogle billeder senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar