mandag den 26. november 2012

Jeg glæder mig i denne tid...

Ok, julesneen er ikke faldet endnu, men juletiden er alligevel lige så stille gået i gang.

Julepyntningen venter vi med til d. 1. december, men vi var alligevel til to julearrangementer i weekenden.

Lørdag blev det store juletræ på Flakhaven, samt resten af julebelysningen i Odense, tændt. Det skulle vi da se sammen med resten af byen, der havde fået samme ide. Der var et hav af mennesker og selvom vi kæmpede os frem i menneskemængden og Smilla sad på mine skuldre, kunne vi kun lige præcis få et glimt af juletræet. Derfor blev vi der ikke så længe. Til gengæld cyklede vi hjem og spiste flæskesteg til aftensmad og æbleskiver til dessert.

Søndag var vi til julemarked. Vi kom lidt sent af sted, da Selma lige skulle vågne fra sin middagslur. Der var to markeder at vælge imellem - det ene i den lokale kirke og det andet i det lokale brugerhus. Vi startede i sognehuset ved kirken, men der var der ingen mennesker tilbage, så vi cyklede videre til brugerhuset, hvor der stadig var julestemning.

Vi fik forøget mængden af julepynt på markedet, hvor Smilla også fik lov til at vælge noget julepynt til sit værelse. Derefter var der æbleskiver og gløgg, sidstnævnte dog kun til mor og far. Det var super hyggeligt og jeg er sikker på, at dette besøg er starten på en tradition.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar