mandag den 3. december 2012

Det sørme, det sandt, det julepyntning

Så blev det endelig december. Butikkerne har længe haft pyntet op og nu blev det også vores tur - dog med et sygt barn på den ene arm.

Selma har været syg hele weekenden - dårlig mave og 40 i feber, av, av, av. Det er hårdt at se på, men verden skal jo gå videre, især når der også er en storesøster, der skal tages hensyn til. Vi havde lovet, at der skulle pyntes og julehygges og det blev der selvfølgelig også.

Faktisk blev der julehygget til den store guldmedalje, på trods af den syge lillesøster- som heldigvis også havde det sjovt indimellem.


Smilla laver adventskrans, samt grankrans til hoveddøren, sammen med Mette. Det er et stort arbejde, men også et hyggeligt et.

Da vi stod på søndag, var der sne overalt. Det skulle selvfølgelig udnyttes. Her bygger Smilla en snemand i haven.
Det færdige resultat.


Smillas kælk har stået omme i haven siden sidste vinter, hvor den stort set (hvis overhovedet) ikke blev brugt. Nu havde det sneet, så skulle der selvfølgelig også kælkes.

Smilla på vej ned ad bakken.

Selma fik allernådigst lov til at låne storesøsters kælk. Hun nød det da også et øjeblik - men på grund af at hun er syg, har hun let til gråd, så det var også kun et øjeblik.

Velkommen til vores hjem - her jules der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar