lørdag den 2. februar 2013

Sygdomsramte planer

I denne weekend, skulle vi efter planen stort set ikke være hjemme. Lørdag stod på fødselsdag om formiddagen/eftermiddagen, hvorefter jeg skulle være alene hjemme med Smilla og Selma, mens Mette skulle mødes med sin mødregruppe. Søndag skal stå på frokost hos pigernes oldemor og eftermiddagskaffe hos deres faster. Men som så mange gange før, blev planerne lavet om...

I morges (lørdag morgen), vågnede Smilla med feber. Det var så de planer. Resultatet blev at Mette og Selma tog til fødselsdag, mens jeg passede patienten.

Smilla har i dag været meget syg og meget sølle. Hun har ligget på sofaen og hørt højtlæsning, set fjernsyn og sovet. Hun har stort set ikke kunnet bevæge sig og feberen er da også steget i løbet af dagen, så selvom det sikkert har været hyggeligt, at blive opvartet, så er det ikke bare pjat.

Nu sover begge piger, men jeg gør mig ikke nogen forhåbninger om at feberen er forduftet i morgen. Så vi venter med at lave planer, til solen igen står op.

1 kommentar:

  1. Smilla søndag: Jeg kan kun ligge og putte på sofaen og spise mad. Du skal bare hente ting til mig.

    Hun har det ikke bedre i dag.

    SvarSlet