torsdag den 10. oktober 2013

Foredrag om at rejse med børn

Det er en vidunderlig oplevelse at rejse med børn. Smilla har i løbet af sine første fire år været i Grækenland, Skotland, Tyskland, Portugal, Italien, Tyrkiet og Frankrig. Selma har været i Italien, Tyrkiet og Frankrig. Jeg kan kun anbefale andre at gøre os det efter, da det kan være en helt speciel oplevelse at rejse med børn.

Den 4. november skal jeg til et foredrag i Odense med Erik B. Jørgensen, der har været ude at rejse med sin datter på 3 år. Den rejse han skal fortælle om var til Finland, hvor de tilbragte 45 dage i ødemarken. Jeg håber jeg bliver inspireret.

Mange der får børn, forestiller sig at det er besværligt at rejse med dem - især når de er små - men sådan er det ikke. Små børn er meget nemme at rejse med. Selvfølgelig skal man tage sine forholdsregler og tænke ekstra tid, pause, underholdning ind i ferien, men når det er gjort, er det ren fornøjelse derfra. Jeg glæder mig til at høre om Erik B. Jørgensen kommer med de samme erfaringer.

Sponsoreret indlæg, læs mere om foredraget her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar